Denne fantastiske flok generøse mennesker støtter Fri Pige på ekstraordinære måder

Kontakt os hvis din organisation vil hjælpe med at styrke og løfte unge piger 

Jyllands-Postens Fond - Dansk Folkehjælp

Jyllands-Postens Fond yder støtte til sociale, kulturelle og samfundsgavnlige projekter, som tjener til opretholdelse af en liberal demokratisk samfundsorden i Danmark.

 

Always er ikke alene en af verdens største producenter af hygiejneprodukter. De er også et brand, der går op kvinder og pigers velbefindende. Always bind og trusseindlæg er først og fremmest designet til at gøre dit liv nemmere. Bindene er lavet af materialer, der giver dig den ultimative beskyttelse og bekvemmelighed uden at gå på kompromis med din sundhed eller sikkerhed. Always er stiftet i 1983, og siden da har millioner af kvinder benyttet produkterne, som er altid er evalueret og godkendt af bl.a. fysikere og forskere.

Udover at levere hygiejneprodukter til omkring halvdelen af verdens befolkning har Always en mission om at hjælpe kvinder og piger over hele verden under kampagnen #LikeAGirl. 

I mere end tre årtier har Always arbejdet for og bidraget til at teenagere, kan føle sig mere selvsikre. Derfor er vi vilde med Always!

 

BUSHCRAFT BUTIKKEN er Danmarks eneste bushcraft butik dedikeret til det primitive friluftsliv og bushcraft håndværk.
Vi sætter en stor ære i at gøre forarbejdet for vore kunder og kun sælge gennemtestede “no-nonsense” produkter, som ikke svigter dig når du har mest brug for det. 

Bushcraft Danmark er ikke bare en grejbutik som så mange andre, vi lever og ånder for det primitive friluftsliv og er selv afsted på utallige ture hele året og giver også dig mulighed for at lære at begå dig og trives i vildmarken og naturen.

 

BikubenFonden logo

 

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, der arbejder for at nyskabe muligheder for unge på kanten af samfundet og for aktuel scene- og billedkunst

I Bikubenfonden arbejder vi blandt andet med at nyskabe muligheder for unge i alderen 13 til 30 år ramt af komplekse sociale problemer. Vi tror som udgangspunkt på, at alle mennesker har ressourcer, der kan mobiliseres, og vi ønsker at styrke de unge i at mestre deres eget liv.

I Bikubenfonden arbejder vi med flere filantropiske virkemidler end alene at give økonomisk støtte. Vi sætter undersøgelser og initiativer i gang for at skabe udvikling eller styrke et potentiale, og vi samler gerne flere parter om fælles indsatser og samarbejder for at skabe varige forandringer og gøre den størst mulige forskel. Vi ser det som Bikubenfondens rolle i samfundet at være med til at skabe plads til nytænkning, kvalitet og langsigtede løsninger.

 

Me Mori Den lille guldsmedje

Me Mori – Den lille guldsmedje.

Therese Krogh åbnede værkstedsbutikken i Prinsessegade 23, Fredericia i Februar 2018.
Hun er uddannet guldsmed i 2015, med masser af erfaring i reparationer og håndværket godt og solidt plantet på rygraden.
Som en ægte håndværker er hun en fagnørd, der elsker at fordybe mig i skønheden ved Tahitiperler, diamanter og godt kvalitetshåndværk.

IFSO logo

Missionen hos Institut For Seksuelle Overgreb er at gøre den størst mulige forskel, for flest mulige voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.
 

IFSO er et team af erfarne terapeuter og én administrationsansvarlig, der har det til fælles, at vi alle har en stærk vision om at bidrage, til at senfølgeramte efter seksuelle overgreb i barndommen heles bedst muligt. Vi arbejder alle ud fra en forståelse af, at kropsligt lagrede sansninger, følelser og intellekt alle er vigtige aspekter i helingsprocessen.

 

Outsite logo

 

Outsite.dk er et fællesskab, hvor du og alle med interesse for og lyst til at komme ud i naturen kan være med. Outsite har siden starten i 1995 haft dette som sit hovedformål.
Du har mange muligheder for at deltage i Outsites outdoorunivers. Det afhænger af dit temperament, af dig og dit ønske om at komme (mere) ud og være aktiv i naturen.

Dansk Skytte Union Logo

Dansk Skytte Union er et specialforbund under Dansk Idrætsforbund, der arbejder for at udbrede kendskabet til skydning som idræt.

BUPL er en fagforening for pædagoger. Formålet er at fremme de bedst mulige betingelser for pædagogerne og udøvelsen af pædagogprofessionen. Fagforeningen skal varetage medlemmernes interesser over for lovgiver, arbejdsgiver og andre.

Bredstrup Pjedsted Skytteafdeling er hjemsted for bredde og talent.

“Når gnist bliver til gejst”

Fredericia Yoga Festival

Fredericia Yoga Tribe er et lokalt fællesskab, der arbejder for at skabe relationer på tværs af generationer

 

Vi er mødestedet for friluftslivet!

Her kan du ganske gratis komme til festival, sidde om bålet, sejle kajak, deltage i foredrag og workshops, klatre i trætoppene eller sove i en hængekøje. Vi har samlet en masse af friluftslivets ildsjæle, som står klar til at dele oplevelser, tips og erfaringer med dig.

 

 

Eva designer din hjemmeside og dine tryksager kreativt og teknisk smart, ud fra dine egne tekster og billeder. Så dit budskab præsenteres professionelt og målrettet din kundetype

Friliv.dk er en rent danskejet forretning, med fysisk butik på adressen Juelstrupparken 26, 9530 Støvring – og på internettet. Deres fokus er at sælge friluftsartikler af en høj kvalitet til de danskere, der ønsker friluftsartiklernes funktionalitet, kombineret med de bedste designmæssige egenskaber.