HANDELSBETINGELSER

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.fripige.dk, der ejes af FRIPIGE.DK, CVR 42405973.

Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

FRI PIGE kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb.

BETALING OG PRISER

Alle priser på www.fripige.dk opgives i danske kroner (DKK) inklusive moms. Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inkl. forsendelsesomkostninger.

Betaling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. FRI PIGE modtager betaling med: Visa Dankort, Visa Electron og MobilePay. Beløbet trækkes først, når varen er afsendt. Kvittering for køb modtages via e-mail.

Din betaling behandles betryggende, og FRI PIGE krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det er således kun Scanpay, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

LEVERING

FRI PIGE udbyder i første omgang levering via Post Nord. Levering kan ske til Danmark og finder sted til den adresse eller leveringsted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af vægt og den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre.

Alle ordrer afsendes inden for 1-2 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, kan kundeservice kontaktes på info@fripige.dk eller 30 74 34 58. Sagen undersøges da i vores ordresystem og om nødvendigt hos Post Nord.

FRI PIGE er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelsesfirmaet.

GAVEKORT

Gavekortet udstedes af Fripige.dk. Gavekortet kan kun benyttes til køb på www.fripige.dk

Du kan se saldoen på et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvor mange penge der står på dit gavekort. Saldoen på gavekortet kan ses via det link du har modtaget på mail. Gavekortet udløber ikke og er ikke bundet til en minimumspris på en ordre. Bemærk gerne at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.

Hvis der opleves problemer eller har spørgsmål til gavekortet, så kontakt os gerne på info@fripige.dk.

Fortrydelsesret på gavekort: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af et gavekort. Kontakt os på info@fripige.dk så tilbagefører vi pengene til din valgte konto.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation, finder anvendelse på køb af varer.

Det vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet, hvis den købte vare har en mangel, f.eks. en fabrikations- eller materialefejl. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. En reklamation inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen, vil altid anses for at være rettidig.

Når du reklamerer, bedes du skrive til FRI PIGE og oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Du kan vælge, om du ønsker, at varen skal repareres eller byttes. Tilbagebetaling af købsbeløbet er derimod kun en mulighed, (i) hvis der er tale om en væsentlig mangel, eller (ii) hvis ombytning eller reparation ikke er muligt eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for FRI PIGE.

Er reklamationen berettiget, refunderer FRI PIGE de rimelige forsendelsesomkostninger, der har været forbundet med at sende varen retur. Hvis din reklamation ikke er berettiget, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger, herunder omkostninger til returnering efter undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil FRI PIGE modtager denne. Gem derfor postkvitteringen inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt evt. track & trace nummer.

FORTRYDELSESRET

For at udøve din fortrydelsesret skal du give os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til info@fripige.dk. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet.

UDNYTTELSE AF FORTRYDELSESRETTEN INDEN FOR DE FØRSTE 14 DAGE EFTER LEVERING

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal FRI PIGE underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

UDNYTTELSE AF FORTRYDELSESRETTEN FRA DEN 15. DAG TIL DEN 30. DAG EFTER LEVERING

FRI PIGE tilbyder en udvidet fortrydelsesret på 30 dage gældende fraden dag varen modtages

Fortrydes købet, skal FRI PIGE derfor underrettes senest 30 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Vær opmærksom på, at såfremt du ønsker at fortryde dit køb fra den 15. dag til den 30. dag efter levering, gælder følgende begrænsninger i fortrydelsesretten:

Der tilbydes kun én gratis retur/ombytning pr. ordre. Hvis du ønsker at returnere/ombytte en vare, som du allerede en gang har fået ombyttet, betaler du således selv for omkostningerne forbundet hermed (50,- DKK).

RETURNERING OG REFUNDERING

Når du har meddelt FRI PIGE via e-mail, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, vil du modtage en returlabel.

Varen returneres herefter via pakkefirma til FRI PIGE. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret FRI PIGE om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til FRI PIGE.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så FRI PIGE har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil FRI PIGE modtager varen. Evt. emballage og produktskilte bedes vedlagt. FRI PIGE opfordrer dig til at gemme forsendelseskvitteringer.

Når du fortryder et køb, refunderer FRI PIGE betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, FRI PIGE har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet. FRI PIGE kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret.

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

FORENINGENS FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER

Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af FRI PIGE i 5 år. Ønskes et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, bedes du sende en e-mail til info@fripige.dk

FORBEHOLD

FRI PIGE kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten på grund af en uforudsigelig begivenhed, som FRI PIGE ikke har kontrol over, f.eks. uroligheder, hel eller delvis strejke, især i transport og/eller kommunikationssektoren, brand, oversvømmelser eller lignende tilfælde.

FRI PIGE tager forbehold for små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 1 cm) i forhold til det oplyste mål (under “størrelser”) for hver enkelt T-shirt.

FRI PIGE tager endvidere forbehold for udsolgte varer samt tastefejl på hjemmesiden.

PERSONDATA

FRI PIGE behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med foreningens privatlivspolitik

KLAGEADGANG OG LOVVALG

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til FRI PIGE, hvis du vil klage over et køb. Hvis vi ikke kan opnå enighed, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvis betingelserne for at klage er opfyldt. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Aftalen mellem dig og FRI PIGE, herunder disse handelsbetingelser, er underlagt dansk ret, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse i det land, hvor du har bopæl.

KONTAKT OG KUNDESERVICE

Hvis du ønsker at kontakte Fri Pige, kan du gøre det via vores kontaktside

eller

FRIPIGE.DK

CVR. 42 40 59 73

E-mail: info@fripige.dk

Tlf: (+45)  30 74 34 58

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Venligst udfyld og send nedenstående standardfortrydelsesformular til info@fripige.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb:

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)_______________________________________________________________________

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)________________________________________

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)_________________________________

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)_____________________________

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________________________________________________

– Dato_____________________________

(*) Det ikke relevante udstreges

Medlemsbetingelser for FRIPIGE.DK

I FRIPIGE passer vi godt på dine personlige oplysninger, og vi vil til hver en tid behandle dem i henhold til gældende regler for beskyttelse af persondata. 

Herunder kan du læse FRIPIGEs medlemsbetingelser, og hvordan vi håndterer dine persondata.

Indmeldelse

Når du melder dig ind i FRIPIGE, skal du oplyse navn, adresse, postnummer, by, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, køn samt hvilken medlemskategori, du ønsker at blive indmeldt i. Se listen over medlemskategorier her.

(Du skal samtidig oplyse, om du ønsker at blive direkte medlem eller medlem i en lokalforening – og i givet fald hvilken.)KOMMER SENERE

Vi opretter og gemmer disse oplysninger i FRIPIGEs medlemssystem, hvorfra vi administrerer og håndterer dit medlemskab. Ved oprettelse får du et personligt medlemsnummer.

Pris 

Se oversigten over, hvad de enkelte medlemskategorier koster her.

Støtte og Ung-medlemskontingenterne betales en gang årligt og er gældende fra den dag de oprettes. 

Voksen Medlemskontingent betales halvårligt og er gældende fra den dag, det oprettes. 

Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på FRIPIGE.DK, accepterer du, at FRIPIGE.DK må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige det. 

Du modtager en kvittering på e-mail ved din første registrering; den indeholder information om dit medlemskab. Kvitteringer vil efterfølgende kunne findes, når du er logget ind på FRIPIGE.DK under punktet “Min Konto”.

Børn og unge under 18 år

Når du melder dig ind hos FRIPIGE, skal du bekræfte at du er over 18 år. Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet tegnes af en forælder. 

Betaling af medlemskab

Dit medlemskab hos FRIPIGE.DK betales som et løbende abonnement. Dit medlemskab af FRIPIGE bliver automatisk fornyet, så du altid har adgang, indtil du ikke længere vil være medlem. 

Din indmeldelse hos FRIPIGE er bindende fra det øjeblik, du har accepteret ordren med dit medlemskab og derved taget det i brug. Du er som medlem af FRIPIGE forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab på hjemmesiden eller ved at kontakte kundeservice. 

Du kan ikke opsige dit medlemskab ved at afvise eller tilbagekalde betalingen. Ved udbetalte og/eller forfaldne fakturaer, forbeholder FRIPIGE sig retten til at anvende samarbejdspartnere (dvs. inkassobureauer) til inddrivelse. 

Alle betalinger hos FRIPIGE foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard). Alle betalingsgebyrer afholdes af FRIPIGE og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og derefter klikker på “Mine Ordrer” på fripige.dk

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan opsige dit medlemskab når det passer dig med virkning til udgangen af den igangværende medlemsperiode. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Du opsiger ved at logge ind på FRIPIGE.DK via login-ikonet oppe i højre hjørne. Herefter vælger du “Mit medlemskab” og klikker på knappen: “Opsig medlemskab”. Abonnementet kan ikke opsiges, mens du har en ordre under behandling. 

Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab. 

Efter de første 24 timer (hvor abonnementet af tekniske årsager er låst) kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. 

Bemærk at har du en igangværende ordre, kan medlemskabet ikke opsiges før denne er afsendt. Dette vil typisk ske indenfor 24 timer. Prøv venligst igen når din ordre er sendt afsted fra vores lager.

Vær opmærksom på, at du ikke kan opsige dit medlemskab ved at afvise betalingen. I så fald fortsætter dit medlemskab automatisk, og du vil også hæfte for de påløbne betalinger, indtil du opsiger dit medlemskab via hjemmesiden. Du kan også kontakte os på info@fripige.dk 

Fortrydelsesret

Til dit abonnement hos FRIPIGE er der knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Fortrydelsesret er kun gældende fra den dag aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

Hvis du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder under Handelsbetingelserne.

Senest opdateret d. 03.02.2024