BLIV MEDLEM

Bliv en del af Fripige og vær med til at skabe et unikt fællesskab. Du har tre mulighder for medlemsskab: Støttemedlem, ung medlem ( til og med 19 år ) og voksen medlem.

365,00 KR. ÅRLIGT

STØTTE MEDLEM

Som støttemedlem vil dit årlige kontigent gå til at Fripige kan optimere og fortsætte med at udvikle camps samt andre aktiviter for unge piger og kvinder. 

Du er med til at skabe et fællesskab for mange, som har brug for en i deres hverdag, en som har brug for at elske sig selv igen og en som har brug for at finde sig selv. 

Igennem vores støttemedlemsskab vil du modtage vores: Nyhedsbrev

Af hjertet tak for din støtte!
FriPige organisationen

249,00 KR. ÅRLIGT

UNG MEDLEM

Som ungdoms medlem skal du være under 19 år. Du vil som førstegangs medlem, modtage en t-shirt af eget valg.

Du vil også automatisk blive en del af vores lokalafdeling, hvor du kan deltage i aktiviteter og workshops, sammen med andre ligesindet unge piger og kvinder.

Vil du være med sammen med andre unge piger og kvinder? Lære nye mennesker at kende, lære dine styrker at kende eller skabe et helt unikt fællesskab?

Så bliv en del af Fripige ung medlem og find dig selv.

249,00 KR. HALVÅRLIGT

VOKSEN MEDLEM

Som voksen medlem skal du minimum være fyldt 20 år. Hvis du er studerende med et gyldigt ID kan du få medlemsskabet til 124,5 kr halvårligt.

Medlemsskabet vil give dig adgang til vores V-events, hvor du kan deltage i forskellige aktiviteter samt workshop med ligesindet kvinder.

Du vil også få rabat på vores udlandsture og hele 10% på shoppen. Du kan også deltage i vores generalforsamling samt vil du modtage vores nyhedsbrev, så du altid kan følge med i, hvad der sker hos Fripige organisation.

testemonier

HVAD SIGER ANDRE?

“Frirum”

”Med drenge bliver man nemt udstillet og får en kommentar. Her er der et frirum!”

Anonym – 16 år

“Ud af komfortzonen”

“Hyggeligt at lære nogle flere at kende og at prøve nogle nyt ting”

Anonym – 14 år

“En kæmpe forskel”

“Tak for en uforglemmelig oplevelse. I har gjort en kæmpe forskel.”

Camille, mor til pige – 15 år

“SJOV TUR”

“Når man kommer på camp, med ukendte piger, får man lov til at blive kendt på en anden måde

Sofia – 13 år

DIN STØTTE HJÆLPER

DONÉR TIL FRIPIGE

Som en frivillig organisation betyder din hjælp alt. Din Donation er med til at skabe et fællesskab bygget på medfølelse samt inspiration, til piger og kvinder.

Piger og kvinder som mangler en støtte i hverdagen, har brug for en at snakke med, få nye venner og bekendtskaber. Piger og kvinder som ofte har noget i bagegen.

Jeres støtte har større betydning end vi nogensinde vil kunne beskrive.

Af hjertet tak for din støtte!
FriPige organisationen

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS

Skulle du have nogle spørgsmål til vores organisation er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har en svare tid på 24 timer.