partnere

 

Denne fantastiske flok af generøse mennesker

støtter FRI PIGE på ekstraordinære måder

Jyllands-Postens Fond yder støtte til sociale, kulturelle og samfundsgavnlige projekter, som tjener til opretholdelse af en liberal demokratisk samfundsorden i Danmark.

Jyllands Postens Fond støtter vores mentorprogram.

Me Mori Den lille guldsmedje

Therese Krogh åbnede værkstedsbutikken i Prinsessegade 23, Fredericia i Februar 2018.

Hun er uddannet guldsmed i 2015, med masser af erfaring i reparationer og håndværket godt og solidt plantet på rygraden.

Som en ægte håndværker er hun en fagnørd, der elsker at fordybe sig i skønheden ved Tahitiperler, diamanter og godt kvalitetshåndværk.

Vi der totalt vilde med Thereses autencitet, og de signatur armbånd hun har designet til os.

BikubenFonden logo

 

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, der arbejder for at nyskabe muligheder for unge på kanten af samfundet og for aktuel scene- og billedkunst

I Bikubenfonden arbejder vi blandt andet med at nyskabe muligheder for unge i alderen 13 til 30 år ramt af komplekse sociale problemer. Vi tror som udgangspunkt på, at alle mennesker har ressourcer, der kan mobiliseres, og vi ønsker at styrke de unge i at mestre deres eget liv.

I Bikubenfonden arbejder vi med flere filantropiske virkemidler end alene at give økonomisk støtte. Vi sætter undersøgelser og initiativer i gang for at skabe udvikling eller styrke et potentiale, og vi samler gerne flere parter om fælles indsatser og samarbejder for at skabe varige forandringer og gøre den størst mulige forskel. Vi ser det som Bikubenfondens rolle i samfundet at være med til at skabe plads til nytænkning, kvalitet og langsigtede løsninger.

 

Always er ikke alene en af verdens største producenter af hygiejneprodukter. De er også et brand, der går op kvinder og pigers velbefindende. Always bind og trusseindlæg er først og fremmest designet til at gøre dit liv nemmere. Bindene er lavet af materialer, der giver dig den ultimative beskyttelse og bekvemmelighed uden at gå på kompromis med din sundhed eller sikkerhed. Always er stiftet i 1983, og siden da har millioner af kvinder benyttet produkterne, som er altid er evalueret og godkendt af bl.a. fysikere og forskere.

Udover at levere hygiejneprodukter til omkring halvdelen af verdens befolkning har Always en mission om at hjælpe kvinder og piger over hele verden under kampagnen #LikeAGirl. 

I mere end tre årtier har Always arbejdet for og bidraget til at teenagere, kan føle sig mere selvsikre. Derfor er vi vilde med Always!

BUPL er en fagforening for pædagoger. Formålet er at fremme de bedst mulige betingelser for pædagogerne og udøvelsen af pædagogprofessionen. Fagforeningen skal varetage medlemmernes interesser over for lovgiver, arbejdsgiver og andre.

TAK for Jeres støtte!

Mødestedet for friluftslivet!

Her kan du ganske gratis komme til festival, sidde om bålet, sejle kajak, deltage i foredrag og workshops, klatre i trætoppene eller sove i en hængekøje. Vi har samlet en masse af friluftslivets ildsjæle, som står klar til at dele oplevelser, tips og erfaringer med dig.

 

BUSHCRAFT BUTIKKEN er Danmarks eneste bushcraft butik dedikeret til det primitive friluftsliv og bushcraft håndværk.

Vi sætter en stor ære i at gøre forarbejdet for vore kunder og kun sælge gennemtestede “no-nonsense” produkter, som ikke svigter dig når du har mest brug for det. 

Bushcraft Danmark er ikke bare en grejbutik som så mange andre, vi lever og ånder for det primitive friluftsliv og er selv afsted på utallige ture hele året og giver også dig mulighed for at lære at begå dig og trives i vildmarken og naturen.

Outsite logo

Outsite.dk er et fællesskab, hvor du og alle med interesse for og lyst til at komme ud i naturen kan være med. Outsite har siden starten i 1995 haft dette som sit hovedformål.

Du har mange muligheder for at deltage i Outsites outdoorunivers. Det afhænger af dit temperament, af dig og dit ønske om at komme (mere) ud og være aktiv i naturen.

 

Trail Organic Food

ORGANIC AND FLAVORFUL FOOD – AT YOUR CONVENIENCE
We live to cook organic and flavorful food. We love nature and deeply treasure all the roads that lead us to the places of our dreams.

Trail is for the love of food and nature.

Trails måltider er lavet i Danmark, og er 100% certificeret økologisk. Der er ingen fabrikshemmeligheder eller skjulte ingredienser.

Trail sponsorerer aftensmaden på FRI PIGEs gratis Camp for teenagepiger.

 

FRIPIGE

#FRIPIGE